Glasvezelkabels.
Glasvezelkabels.

Glasvezelpunt in Osse centrum

Zakelijk 464 keer gelezen


Het Glasvezelpunt werd zaterdag 24 augustus op feestelijke wijze geopend aan de Heuvel 6 in Oss. In deze winkel kunnen alle Ossenaren terecht voor allerlei informatie over glasvezel. Zo kan men advies over de diensten krijgen van deskundigen en kan men zien wat er allemaal mogelijk is met glasvezel. De winkel wordt speciaal geopend om iedereen in Oss een plek te geven om vragen te stellen over glasvezel.

Sinds enige weken wordt er al veel glasvezelrumoer gemaakt in Oss. Het is de intentie van netwerkbouwer E-fiber om bij voldoende aanmeldingen heel Oss te voorzien van een supersnel glasvezelnetwerk. Het is dus belangrijk dat een groot deel van de inwoners van Oss zich inschrijft voor een abonnement. Alleen dán wordt het glasvezelnetwerk aangelegd. De winkel is speciaal opgezet om op maat advies te krijgen over de te kiezen provider en het pakket dat het beste bij de persoonlijke situatie past. Er kan dan ook direct een abonnement worden afgesloten bij één van de deelnemende glasvezelproviders.

Meer informatie
De winkel zal tot 1 november op woensdag tot en met zaterdag geopend zijn. De openingstijden zijn op woensdag en vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur, donderdag tot 21.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Meer informatie is beschikbaar op de website www.glasvezelpunt.nl en op de websites van de providers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant