Afbeelding

Ossenaar in Den Bosch ernstig mishandeld door vijf mannen

112 4.803 keer gelezen

'S-HERTOGENBOSCH | Een 45-jarige man uit Oss is afgelopen zaterdagavond rond 23.00 uur mishandeld in het centrum van 's-Hertogenbosch. Hij is gewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Bij het evenement Bourgondisch 's-Hertogenbosch op de Parade kwam de Ossenaar na een vechtpartij op de grond terecht. Hij zou daarna tegen het hoofd zijn geschopt. Het slachtoffer liep verwondingen op. Een groep van vijf mannen was hierbij betrokken, zo meldt de politie op haar eigen website. De aanleiding van de vechtpartij is nog onduidelijk.

Omstander
Ook een 23-jarige vrouw uit Vlijmen raakte gewond bij de vechtpartij. Ze had niets met de zaak te maken, maar kreeg een glas in haar gezicht gegooid. Ze liep behoorlijk letsel op aan haar gezicht en haar gebit. De vrouw heeft aangifte gedaan.

Onderzoek
Er is tot nu toe niemand aangehouden in de zaak. De recherche doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Bent u getuige geweest van het incident? Neem dan contact op met de politie via (0900) 88 44. Anoniem kan er gebeld worden naar (0800) 70 00.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant