Marjo van Thiel, vrijwilliger bij Kringloopbedrijven Maasland.
Marjo van Thiel, vrijwilliger bij Kringloopbedrijven Maasland.

Een handige duizendpoot, maar vooral een mensenmens

Algemeen 411 keer gelezen

In een serie artikelen stellen we verschillende mensen aan u voor die op de een of andere manier zijn verbonden aan Kringloopbedrijven Maasland. De ene keer als medewerker, de andere keer als stagiaire of als vaste bezoeker. Deze keer Marjo van Thiel, vrijwilligster bij de vestiging in Heesch.

Marjo is een echte doener. Iemand die niet op de bank kan blijven zitten, maar iets omhanden moet hebben. Het gevolg is dat ze van vele markten thuis is. Sinds een jaar of vijf is Marjo vrijwilligster bij de vestiging in Heesch. Met de Mode Vakschool als waardevolle bagage is Marjo vooral actief op de kledingafdeling. Als het nodig is worden de betere kledingstukken vakkundig hersteld. Net als kapotte naaimachines overigens. Maar ze helpt niet alleen in de verkoop, ook etaleren en aankleding van de winkel zijn een kolfje naar haar hand.

Betrokken
Naast vrijwilligster bij het kringloopbedrijf is Marjo, met alle EHBO-diploma's op zak, ook een gewaardeerd lid van het Oranje Kruis. In de regio is ze met name actief bij paardensportevenementen. Met trots kijkt ze terug op de vele mooie momenten als begeleidster van oorlogsveteranen tijdens de dodenherdenking op 4 mei in Wageningen en Den Haag. De grootste kracht van Marjo is haar vermogen om oprecht betrokken te zijn bij de ander. Met een praatje, maar ook met raad en daad. "We gaan heel vriendschappelijk met elkaar om. Hier is iedereen gelijk en werken we er samen voor, om van het kringloopbedrijf een succes te maken."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant