De Bakkers Lamers.
De Bakkers Lamers.

'Ons bedrijf is bijna helemaal klaar voor de toekomst'

Zakelijk 1.062 keer gelezen

'Hoewel wij in ons bedrijf nog steeds gelukkigen onder ons hebben die genieten van een welverdiende vakantie, begint het voor de rest allemaal weer normaal te worden. Kinderen naar school, de meeste vakantiegangers weer thuis en aan het werk, het sportseizoen weer begonnen… kortom, de normale gang van zaken. En dat is toch ook gewoon fijn.

Heerlijk hoor… in het buitenland al die andere soorten brood en andere gerechten, maar wat kan die bruine boterham met kaas dan toch weer lekker zijn. En zo is dat met veel gerechten. Ook wij hebben weer ideeën opgedaan en door het jaar heen zullen er vast wel wat vakantie-ideetjes terug te vinden zijn in onze winkels. Maar nu eerst even gewoon die lekkere volkoren boterham. Gezond en lekker om mee te nemen naar school en werk.
Na een wervelstorm binnen ons bedrijf van negen maanden met de bouw van de nieuwe bakkerij, het verlaten van onze plek in Oss en de bouw en opening van de nieuwe winkel in winkelcentrum De Ruwert begint het voor ons nu ook allemaal bijna normaal te worden. Bijna dan… Met nog een verbouwing/opknappen van de banketbakkerij aan 't Dorp in Heesch in het vooruitzicht (hiermee willen we voor december klaar zijn) komt voor ons het einde in zicht en zijn wij en ons bedrijf weer helemaal klaar voor de toekomst. De puzzelstukken vallen langzaam allemaal op zijn plek en de kinderziektes zijn er gelukkig bijna uit. De open dag verplaatsen we naar het voorjaar van 2020. Dit geeft ons de mogelijkheid om ook de vernieuwde banketbakkerij te laten zien en kunnen we er één groot feest van maken. Terwijl hier de laatste vakantiegangers terug komen gaan wij ook weer brainstormen over Sinterklaas en Kerst. Tot slot is het erg fijn u weer terug te zien in onze winkels. Voor al dat lekkers en die gezonde bruine boterham.'

Bart Lamers, de bakkers Lamers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant