Het sportpark van SBV.
Het sportpark van SBV.

5C: SBV wil sportieve revanche, OKSV gaat voor zes uit twee

Voetbal 577 keer gelezen

SBV gaat dit seizoen voor een goede klassering in de vijfde klasse C. De Harenaren verloren de eerste wedstrijd van BZS en gaan tegen RK DESO voor sportieve revanche. De Ossenaren begonnen wel goed met een 4-1 overwinning op RKVSC.

Het al genoemde BZS neemt het op eigen veld op tegen MOSA'14. De Oijenaren begonnen slecht aan de competitie met een 5-1 nederlaag bij Hedel. "Er was sprake van collectief falen", aldus trainer Peter van Orsouw. Het was ook moeilijk werken voor de Osse trainer, aangezien keeper Marcel van Gool geblesseerd uitviel en er geen reservekeeper op de bank zat. Na de valse start is het voor de jonge spelersgroep van MOSA'14 zaak om de ruggen te rechten. 

HRC'14 - Maaskantse Boys
Maaskantse Boys keek uit naar de openingswedstrijd tegen Wadenoijen als een 'kleuter tijdens zijn eerste bezoek aan De Efteling', gaf trainer Maurizio Atzeni aan. Aan de eerste wedstrijd hield het met dank aan twee goals van Jeffrey van den Hurk een punt over. Zondag een uitwedstrijd bij HRC'14. Die ploeg snoepte drie punten af van Ruwaard: 1-2. De Ossenaren misten volgens trainer Ger Romeijnders nog wel de nodige belangrijke spelers vanwege blessures. Kan Ruwaard het zondag wel laten zien als het naar Wadenoijen gaat?

Ophemert - OKSV
OKSV wordt door een aantal trainers gezien als een titelkandidaat in deze klasse. Trainer Fred Donkers geeft aan dat het woord 'titel' niet is uitgesproken binnen de vereniging. "Met OKSV willen we zo lang mogelijk meedoen om de prijzen. We hebben niet uitgesproken dat we kampioen willen worden, maar we gaan wel voor een periodetitel. Maar eigenlijk kun je pas na zes duels zien welke ploegen er eventueel mee gaan doen. Wij hebben in ieder geval een leergierige groep, waarbij ook jongens uit het tweede elftal op de deur van het eerste kloppen." OKSV treft zondag Ophemert, twee teams die zijn gestart met een overwinning.

Kijk zondag op deze website voor een overzicht van de vijfde klasse C.

Vijfde klasse C:
1. Hedel 1-3
2. RK DESO 1-3
3. OKSV 1-3
4. Ophemert 1-3
5. HRC'14 1-3
6. BZS 1-3
7. Maaskantse Boys 1-1
8. Wadenoijen 1-1
9. SCZ 1-0
10. Ruwaard 1-0
11. SBV 1-0
12. DSS'14 1-0
13. RKVSC 1-0
14. MOSA'14 1-0

SBV - RK DESO
MOSA'14 - BZS
HRC'14 - Maaskantse Boys
RKVSC - SCZ
Wadenoijen - Ruwaard
DSS'14 - Hedel
Ophemert - OKSV

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant