Afbeelding
Foto ter illustratie

Kledingruilbeurs in Talentcentrum

Algemeen 302 keer gelezen

OSS | Wat doet u met kleding die eigenlijk te mooi is om weg te doen, maar die u of uw gezin niet meer aandoet? Voor die mensen wordt op dinsdag 22 oktober van 13.00 tot 15.30 uur een kledingruilbeurs georganiseerd op het Talentcentrum aan de Berghemseweg 8 in Oss.

Tijdens die middag kan je tot maximaal tien stuks kleding inleveren. Die kleding mag niet verwassen, stuk of vies zijn. Voor ieder ingeleverd kleding stuk krijg je een bonnetje waar je weer andere kleding mee kunt uitzoeken. Kleding die aan het eind van de dag over is, gaat rechtstreeks naar de kledingbank. Het Talentcentrum is bereikbaar via de Linkensweg naast de Visserskerk. Daarna is het de eerste straat rechts.

Activiteiten
Behalve de kledingruilbeurs worden er op het Talentcentrum iedere dag diverse activiteiten gratis georganiseerd. Denk aan onder andere taallessen, tuinieren, koken en tekenen/schilderen. Iedere donderdag kunt u om 12.00 uur aanschuiven bij een lunch waarvoor een eigen bijdrage van 2,50 euro wordt gevraagd. Al deze activiteiten worden door vrijwilligers uitgevoerd. Tevens kunt u op het Talentcentrum het vrijwilligerspunt vinden. Zij zoeken met u mee als u op zoek bent naar vrijwilligerswerk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant