TOP Oss - NAC Breda. (Foto: Hans van der Poel)
TOP Oss - NAC Breda. (Foto: Hans van der Poel)

TOPtober in de Walstraat

Sport 563 keer gelezen

OSS | Het winkelend publiek van Oss kan de komende weken in de Walstraat rekenen op een verrassing, want daar is het tot en met 26 oktober TOPtober. Alle winkeliers delen loten uit aan bezoekers, waarmee zij kans maken op prijzen van TOP Oss. 

"Er is van alles te winnen. Entreebewijzen, halve seizoenkaarten, mutsen, gesigneerde shirts, sjaals, VIP-seats, gesigneerde ballen en autovaantjes", legt Kees Baak van het Franse Bakkertje uit. Hij is samen met Carlos Jilleba, van modezaak Heeren van Nuland, initiatiefnemer van TOPtober. 

Finaledag
Er zijn drie trekkingen en de uitgedeelde loten dingen elke trekking mee. Op zaterdag 26 oktober komt TOP Oss naar de Walstraat toe voor de grote finale. "Dan worden de 'grootste' prijzen uitgereikt en zijn er allerlei activiteiten in de Walstraat. Ook het Sport Expertise Centrum krijgt daar een belangrijke rol in."

Rood-wit
Ondertussen kleurt de Walstraat al rood en wit. Alle lantaarnpalen zijn versierd met gekleurd lint en de winkels worden gesierd door posters en flyers in dezelfde kleuren.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant