Afbeelding

Uw huis opknappen in de winter en een make over geven

Algemeen 363 keer gelezen

Een geschikte tijd om het interieur aan te pakken. Het aanbreken van het najaar is een ideaal moment om uw woning In Veghel aan de binnenkant een make over te geven. In de herfst en winter is het buiten vaak guur, nat en koud. Een geschikte tijd dus om binnen wat belangrijke klussen op te pakken. Welke projecten kunt u zoal uitvoeren om uw Veghelse woning een opkikker te geven en klaar te maken voor het nieuwe jaar. De beste tips om uw huis in Veghel te updaten vindt u in dit blog. Laat u inspireren door de hieronder genoemde ideeën en geniet straks ook van een woning die weer als nieuw is!

Controleer de cv-installatie voordat het gaat vriezen
In de winter blijken cv-ketels vaak het loodje te leggen. Schakel daarom voordat het echt koud wordt een loodgieter uit Den Bosch in om de ketel grondig te controleren en eventuele defecten te ondervangen. Een loodgieter uit Den Bosch kunt u natuurlijk ook contacteren om schade aan bevroren waterleidingen op te lossen of een toiletreparatie of -renovatie uit te voeren. Of u regelt een loodgieter uit Den Bosch om te kijken of uw cv-ketel en verwarmingsinstallatie beter afgesteld kan worden om het energieverbruik te verminderen.

Een hoogpolig vloerkleed voor meer warmte en comfort
De winterperiode is ook ideaal om als inwoner van Veghel een warm en comfortabel hoogpolig vloerkleed aan te schaffen. Voor de mooiste en voordeligste vloerkleden kunt u terecht bij Tapijtcentrum in Veghel, een woonwinkel met een breed assortiment vloerkleden in allerlei stijlen, maten en kleuren. Een kom een keer langs bij de Carpetright in Oss voor eigentijdse en scherp geprijsde hoogpolige vloerkleden.

Een eigentijdse open haard of houtkachel voor extra warmte
Als u ook zo'n hekel heeft aan koude handen en voeten, of uw woning in Veghel is nogal gevoelig voor, dan kan een houtkachel of open haard extra warmte geven. Tegelijkertijd zorgen haarden voor een gezellige en romantische sfeer. En dat is precies wat veel inwoners van Veghel tijdens de koude najaarsdagen en winter goed kunnen gebruiken. Neem eens een kijkje bij Condor Haard & Interieur in Den Bosch. Deze winkel heeft een ruime collectie gashaarden, elektrische open haarden en houtkachels voor aantrekkelijke prijzen. Ook Van Tiel Haarden in Veghel moet u bezoeken. Hier vindt u op een oppervlakte van liefst 1200 m2 de modernste en fraaiste open haarden die momenteel verkrijgbaar zijn. 

Nog geen isolatieglas of HR+++-glas? Isoleer tijdig!
Een van de beste beslissingen die u kunt maken, is om uw woning in Veghel goed te isoleren. Naast spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie, is het plaatsen van dubbel glas (HR++ of isolatieglas) of driedubbel isolerend glas (HR+++) een prima keuze. Met goed isolerende ramen kunt u jaarlijks al snel enkele honderden euro's besparen op uw gasrekening. Een goede investering voor de toekomst, want van het gas moeten we straks echt allemaal af. Ook de inwoners van Veghel. Via de Glascentrale in Den Bosch kunt u voordelig aan de beste glasplaten komen voor uw woning. Of benader de glas groothandel Van den Akker in Veghel voor uitstekend én voordelig geprijsd dubbel glas.

Tijd voor wat nieuw meubilair: loungebank of relaxfauteuil 
Het is natuurlijk prachtig als u het thuis comfortabeler maakt door een vloerkleed aan te schaffen, de isolatie van de ramen te verbeteren of een open haard te kopen. Maar u heeft aan dit soort make overs natuurlijk weinig als u niet relaxed in de woonkamer kunt zitten. Bij Profijt Meubel in Oss kunt u, tegen meer dan aantrekkelijke prijzen, eigentijdse en heerlijk zittende relaxfauteuils, loungebank en hoekbanken kopen van topkwaliteit. 

Maak het interieur een tintje lichter
Een likje verf op de muren kan wonderen doen. Met name als u een huis heeft met wat donkerder muren en wanden dan gemiddeld, is het aan te raden om de wanden wat lichter te schilderen. Bij Krekels Verf of bij de Gamma in Veghel kunt u terecht voor talloze goede verfsoorten en -kleuren om uw woning een flinke opknapbeurt te geven. U zult snel merken dat de ruimte die u in een lichtere kleur gaat schilderen, of het nu een slaapkamer of de woonkamer is, visueel groter lijkt.

Een nieuwe binnendeur met glas
Eenzelfde soort effect, een ruimer ogende kamer, bereikt u door te kiezen voor binnendeuren met glas. Anders dan de standaard binnendeuren, laten glasdeuren veel licht door en zorgen zo voor een optisch ruime woning. Voordelig is ook dat u hiermee energie uitspaart: er komt meer gratis licht en warmte uw woning binnen. Fraaie houten deuren met een glasgedeelte kunt u kopen bij Van der Linden in Veghel!
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant