Marina en Marc den Otter in hun ruime showroom aan de Deken Pompenstraat 46 in Empel.
Marina en Marc den Otter in hun ruime showroom aan de Deken Pompenstraat 46 in Empel.

Tegelhandel Toon den Otter: een vertrouwd adres

Zakelijk 1.429 keer gelezen

EMPEL | Al meer dan 40 jaar is tegelhandel Toon den Otter aan de Deken Pompenstraat 46 in Empel een vertrouwd adres voor alles op het gebied van vloer- en wandtegels. Bij het familiebedrijf vormen persoonlijke aandacht, advies en een goede nazorg de sleutelbegrippen, aangevuld met een flinke dosis enthousiasme en passie voor het vak.

Sinds jaar en dag is tegelhandel Toon den Otter te vinden aan de Deken Pompenstraat 46 in Empel. Het was op die plek waar Toon en Leny den Otter hun tegelhandel in 1978 begonnen. Als kinderen rolden Marc en Marina in het bedrijf van hun ouders. Inmiddels heeft Marc het stokje overgenomen en zorgt Marina voor alles in en rondom de showroom. Ook hun kinderen dragen hun steentje bij binnen het bloeiende familiebedrijf. "Onze kinderen helpen mee met de bezorging. Alles is binnen onze familie geregeld", zegt Marc den Otter met een lach.

Grote collectie
In de loop der jaren is de showroom flink uitgebreid. Klanten wacht een grote collectie wand- en vloertegels voor het hele huis. Onder meer mozaïek, keramisch parket, vintage en hout- en betonlook tegels zijn er te vinden. "Onze showroom is up-to-date met de laatste trends. Momenteel zijn vintage tegels gecombineerd met beton- of houtlook tegels erg in. De vintagetegels zijn in alle soorten, maten en alle kleuren van de regenboog beschikbaar", vertelt Marina den Otter. Bij het Empelse familiebedrijf staan persoonlijke aandacht, advies en een goede nazorg hoog in het vaandel. "Tegels zijn een grote investering in je huis, je doet er jarenlang mee. Het is belangrijk om hier de juiste zorg en aandacht aan te geven. Het is elke keer weer een leuke uitdaging om met een klant een passend pakket samen te stellen. Het is mooi om te zien als ze blij en tevreden naar huis gaan, dat is altijd ons streven." Het is mogelijk om bij tegelhandel Toon den Otter een vloer compleet te laten uitvoeren. Daarvoor werkt de tegelspeciaalzaak al jarenlang samen met een vaste kring ervaren tegelzetters. "Deze kunnen indien gewenst de vloer en vloerverwarming leggen of wandtegels zetten in de badkamer of het toilet. Daarnaast kunnen wij de tegels thuis bezorgen", licht Marc toe. Eveneens verkoopt de tegelhandel lijmen, voegsel en onderhoudsproducten. Bovendien is het bedrijf dealer van Hotbath. "Hotbath is een opkomend merk met topkwaliteit kranen, ze zijn er in diverse uitvoeringen", zegt Marina. Via de webshop www.sanitairlokaal.nl biedt Toon den Otter tevens online een uitgebreid assortiment sanitair aan.

Oss
Veel Ossenaren weten de weg te vinden naar Tegelhandel Toon den Otter. "Het zijn leuke klanten. Empel is makkelijk vanuit Oss te bereiken. Via de Gewandeweg ben je er zo. De koffie staat altijd klaar bij ons!", besluiten Marc en Marina met een lach.

Meer informatie
Tegelhandel Toon den Otter is maandag gesloten. De speciaalzaak is op dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur, op vrijdag van 13.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.30 uur. Telefoon: (073) 642 15 30. Kijk voor meer informatie op www.toondenotter.nl of www.sanitairlokaal.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant