Afbeelding

Kaarten ten gunste van Stichting Berghem tegen Kanker

Algemeen 671 keer gelezen

BERGHEM | WIRO Reclame verzorgt al meer dan veertig jaar de belettering van bedrijfswagens, reclameborden, gevelreclame, textielbedrukkingen en muurdecoratie in uiteenlopende formaten. Talloze bedrijven en verenigingen maken gebruik van de deskundigheid van dit bedrijf. Daarnaast staat WIRO bekend om de maatschappelijke betrokkenheid in de Bergse gemeenschap. Voor eigenaar Rini van Rodijnen is dat vanzelfsprekend.

Van Rodijnen is op tal van fronten voor veel verenigingen en organisaties actief geweest, maar zijn focus ligt tegenwoordig op het ondersteunen van Stichting Berghem tegen Kanker. Gevraagd voor een interview, wil hij dan ook graag aandacht voor deze stichting.
"Stichting Berghem tegen Kanker organiseert door het jaar heen diverse activiteiten om zo veel mogelijk geld in te zamelen. Daarmee ondersteunen wij projecten die te maken hebben met de palliatieve zorg. Dat wil zeggen dat de kwaliteit van leven voor de mensen met kanker en de mensen in hun omgeving, wat wordt verlicht. Onze sponsoractiviteiten hebben vaak te maken met actieve bezigheden zoals lopen. Om ook een andere doelgroep te betrekken organiseren we op 3 november de tweede editie van de kaartmarathon in zalencentrum De Merx. Van 10 tot 10 gaan we rikken, jokeren, kezen en bridgen. Iedereen is welkom om aan te schuiven en samen hopen we een leuke dag te hebben en een aardig bedrag bijeen te kaarten."

Den Helder-Maastrichtloop 2020
De Den Helder Maastrichtloop op 16 mei 2020 is een ander project van Stichting Berghem tegen Kanker waarbij Van Rodijnen nauw betrokken is. Dit betreft een estafetteloop van 420 kilometer waarbij meerdere teams dwars door Nederland van Den Helder naar Maastricht lopen. "Andere jaren volgden we met een heel konvooi, bestaande uit de hardlopers, begeleidende fietsers, verzorgers, chauffeurs, fysiotherapeuten en andere verzorgers de hele route. Waarschijnlijk kiezen we komend jaar voor een andere opzet. Zeker is dat de Den Helder Maastrichtloop op 16 mei ook door Berghem komt. Op deze manier willen we meer betrokkenheid creëren met onze lopers, begeleiders en de Bergse gemeenschap. Dat wordt iets speciaals."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant