Logo kliknieuws.nl/oss
Comité Orkest.
Comité Orkest.

Feestavond voor mantelzorgers met verschillende optredens

  •   95 keer gelezen

OSS | ONS welzijn en de gemeente Oss organiseren zoals ieder jaar een speciale avond voor mantelzorgers in Oss. De avond vindt plaats in theater De Lievekamp in Oss op vrijdag 15 november en is gratis toegankelijk. Ook de persoon voor wie gezorgd wordt, is van harte welkom. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. De rolstoelplaatsen zijn al vergeven.

De avond begint om 20.00 uur en bestaat uit een optreden van het Comité Orkest. Drie doorgewinterde muzikanten brengen de grootste hits uit de Top 2000 ten gehore, maar dan wel op hún manier.
Nazit
Tijdens de gezellige nazit in het Theatercafé van De Lievekamp verzorgt de akoestische band B4 YOU een muzikaal optreden. De avond duurt tot 24.00 uur.

Aanmelden
Mantelzorgers die wonen in de gemeente Oss kunnen zich aanmelden door een aanmeldformulier in te vullen. Dit aanmeldformulier kan worden opgehaald bij ONS welzijn aan de Schadewijkstraat 6 in Oss. Je kunt ook een e-mail sturen naar dagvandemantelzorg@ons-welzijn.nl of neem contact op via telefoonnummer (088) 374 25 25.

Meer berichten