Logo kliknieuws.nl/oss
Moord aan de dijK is komend weekend te zien in Macharen.
Moord aan de dijK is komend weekend te zien in Macharen.

Kaartverkoop Macharense film gaat hard

  •   315 keer gelezen

MACHAREN | Het loopt storm met de kaartverkoop voor de Macharense film 'Moord aan de dijK'. De film gaat vrijdag 18 oktober in première in gemeenschapshuis de Bongerd.

De voorstelling zaterdagavond is uitverkocht, maar voor zaterdag en zondag 14.00 uur en zondag 20.00 uur zijn nog tientallen kaarten te koop. Kaarten in de voorverkoop (tot donderdag 16.00 uur) kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar via kaartenmoordaandedijk@gmail.com.

Spannende film
"Het verwachtingspatroon is hoog, maar we willen de mensen weer verrassen met een mooie, spannende film", aldus regisseur Henny Fransen. Van acteurs, figuranten, crewleden tot mensen die locaties en attributen beschikbaar stelden. In totaal hebben ruim vijftig mensen zich ingezet voor Moord aan de dijK. De film bestaat uit 82 scenes. Er is op verschillende plekken in Macharen gefilmd, maar ook buiten het dorp. "We willen met deze film Macharen op de kaart zetten. Zo hebben we aan de Maas gefilmd, bij het kanaal, in een aantal huiskamers en tuinen, maar ook met een drone. Buiten Macharen hebben we bijvoorbeeld in Ravenstein een kantoorpand omgebouwd tot politiebureau. De film is ook zeker geschikt voor mensen die geen band met Macharen hebben."

Meer berichten