Afbeelding
DorpsDeal van de week

Gezond en actief worden, doe de bodycheck bij Paul Schraven Personal Trainer

Algemeen 395 keer gelezen

Wat mag je allemaal verwachten van een bodycheck:

  • Bot-en Vetmeting
  • Lichaamssamenstelling
  • Bloeddruk * Tailemeting
  • Diabetes risicotest
  • Conditietest
  • Uitgebreid verslag
  • Voeding informatie
  • Bon voor gratis training

     

Zo lang mogelijk gezond zijn willen we allemaal. Als je actief en vitaal in het leven staat is gezond zijn onbetaalbaar! Mensen met een gezonde leefstijl zijn minder vaak ziek, lopen een lager risico op diverse aandoeningen, zijn langer mobiel, blijven sociaal actief, leven langer en zijn gelukkiger! Dat willen we toch allemaal.

Het doel is om u te helpen aan een langdurige gezonde leefstijl. Dat wil ik bereiken op drie manieren:

Plezier in bewegen: door je een variëteit aan bewegingsactiviteiten aan te bieden krijg je plezier in bewegen en houd je het langer vol.

Discipline: door je een doorlopend programma aan te bieden, afgestemd op jouw persoonlijke situatie, ontstaat gewoonte en behoefte. De afspraken plannen we ruim van tevoren. En heel uniek: individuele begeleiding! Jij en ik werken samen aan het programma.

Kennis: Naast de training is kennis over een gezonde leefstijl noodzakelijk, alle relevante aspecten komen aan bod, zoals o.a. trainingsleer, voeding, ontspanning, slapen, stress en sociale contacten.

De combinatie van deze 3 factoren zorgt ervoor dat je je bewust bent van je gezondheid, dat je weet wat goed voor je is, en je dat je de kennis kunt toepassen in allerlei situaties, zoals bijvoorbeeld tijdens een zakenreis, als je op vakantie bent of als je een keer niet zo goed in je vel zit.

Koop hier uw vouchers!
Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op DorpsDeals.

Paul Schraven Personal Trainer en Counselor
Willandstraat 62
5351PK Berghem
06 – 2864 8493
Website: paul-schraven-personal-trainer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant