KV DOT.
KV DOT.

DOT na nederlaag bij hekkensluiter zondag tegen koploper

Sport 191 keer gelezen

OSS | DOT Oss liep afgelopen zondag tegen hekkensluiter DKB tegen een nederlaag aan. "De laatste jaren is DKB elke keer een moeilijke tegenstander voor ons. Maar deze keer waren ze voornamelijk simpelweg feller", aldus Michel Heesbeen.

Het begin was voor de thuisploeg: 5-2. Daarna leek DOT eindelijk wakker en kwam het gelijk tot 5-5. Dat was van korte duur en met rust was het 10-8. Na de rust bleef het spelbeeld lang zoals voor de onderbreking. De Osse korfballers kwamen achter met vier punten verschil, maar kwamen toch nog dichtbij tot 20-19. Verder liet DKB het niet komen en het won met 22-19. Topscorers aan de zijde van DOT werden Wouter Jansen Venneboer en Mara van de Westelaken met ieder vijf doelpunten. Komende zondag wacht de wedstrijd tegen koploper ALO.