KV DOT.
KV DOT.

Kv DOT maakt het koploper ALO erg lastig

Sport 143 keer gelezen

OSS | Kv DOT maakt stappen. Dat werd afgelopen weekend duidelijk tegen koploper ALO. De Haagse ploeg was nipt met 15-16 te sterk voor de Osse korfballers.

Er was veel publiek dat DOT flink steunde en dit kwam dan ook tot uiting op het veld. DOT kwam goed uit de startblokken en nam brutaal een 2-0 voorsprong. ALO maakte er direct 2-2 van, vervolgens 4-4 en toen liep DOT uit tot 7-4 en 9-6. ALO kwam net voor rust terug in de wedstrijd: 10-9. In de tweede helft werd het direct 10-10. Bij 12-11 stokten de scores bij zowel DOT als ALO, 15 minuten lang kwamen beide ploegen niet tot scoren. Uiteindelijk viel dan toch de 12-12. Vervolgens pakten beide ploegen om de beurt de voorsprong wat in 4 minuten voor tijd resulteerde in een 15-15 stand. ALO pakte in de een na laatste minuut de voorsprong (15-16) en gaf die niet meer uit handen. Wouter Jansen-Venneboer, Michel Heesbeen en Cas Husterman maakten allen vier doelpunten voor de ploeg uit Oss.