Muziekvereniging Harmonie Concordia aan het repeteren. (Foto: Bert van Berkum)
Muziekvereniging Harmonie Concordia aan het repeteren. (Foto: Bert van Berkum) Foto: Bert van Berkum

Muzikale Mexicaanse avond Harmonie Concordia

Algemeen 267 keer gelezen

BERGHEM | Muziekvereniging Harmonie Concordia houdt zaterdag 2 november vanaf 20.00 uur een muzikale avond in Dorpshuis de Berchplaets aan de Sportstraat 3 in Berghem. De avond staat in het teken van Dia de los Muertos.

Dia de los Muertos is een van oorsprong Mexicaanse feestdag. Een feest wat gepaard gaat met optochten, versieringen, bloemen en uitgebreid eten. "Wellicht kent u de Disney-film 'Coco' die geheel in het teken staat van deze dag. Op de avond zult u zich wanen in Mexico. Met natuurlijk muziek, maar ook met Mexicaanse hapjes, drankjes en entourage", meldt de vereniging in een persbericht.

Samenwerking
Muziekvereniging Harmonie Concordia heet vanaf medio volgend jaar 'Muziekvereniging Berghem'. De vereniging zoekt steeds meer de samenwerking met andere partijen uit het dorp of uit de omgeving. Vanwege het thema van deze avond is besloten de opbrengst van de avond geheel ten goede te laten komen aan de Stichting Berghem tegen Kanker. De entree is gratis, na afloop bestaat er voor bezoekers de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te doneren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant