Groene Engel.
Groene Engel.

Gesprek over 'hoe maak ik een mooie levendige stad?'

Algemeen 286 keer gelezen

OSS | Prem Radhakishun is zondag 10 november te gast bij Zout. Hij wordt geïnterviewd door gastinterviewer John Jansen van Galen. Prem is een gast die Zout al vanaf het prille begin een warm hart toedraagt en al voor de tiende keer zijn medewerking aan het programma gaat geven.

Nederland werd in beroering gebracht door een grote demonstratie van de boeren. Door een uitspraak van de Raad van State is de uitbreiding van agrarische bedrijven op slot gegaan. De oud-wethouders Hendrik Hoeksema en Jules Iding geven er aan de Zouttafel hun mening over. Hoeksema is op dit moment bestuurder van de ZLTO. Iding schreef recent na studie en debat met een aantal deskundige partijgenoten en sympathisanten een visie op de toekomst van de landbouw.
Ton Kemkens is bekend als redder van Osse monumentale gebouwen. Hij is geen voorstander voor de afschaffing van welstand. Minder bekend is de Osse landschapsarchitect Esther Kruit. Zij tekende in Oss onder ander voor de renovatie van het Elzeneindpark met kinderboerderij. Landelijk maakt zij furore met het Spoorpark in Tilburg. 'Hoe maak ik een mooie levendige stad' is de vraag die hen wordt voorgelegd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant