Periodewinnaar Nulandia. (Foto: Bo)

4F: Nulandia pakt eerste periodetitel, Boskant kijkt uit naar vrij weekend

Voetbal 2.122 keer gelezen

Feest bij Nulandia. De Nulanders stonden met rust al met 3-0 voor door goals van Coen van Schijndel, Geert Korsten en Juul Ruijs. In de tweede helft maakte Kaunda Leermakers er 3-1 van. Het was voldoende om in de vierde klasse F de eerste periodetitel in de wacht te slepen.

Avesteyn bezet samen met Boxtel de tweede plaats in de vierde klasse F. De ploeg van trainer Hugo van de Sande won met 3-0 van Essche Boys. Dries Heerkens maakte er twee, Joost Gooijaarts scoorde ook. "Het was een verdiende overwinning. We hebben niks weggegeven en eigenlijk veel te weinig gescoord."

Boskant - SC Elshout 1-1
Voor Boskant komt het vrije weekend van volgende week goed uit. De mannen van trainer Sander Janssen speelde vandaag met 1-1 gelijk tegen SC Elshout. Op slag van rust was het Frank van der Heijden die de thuisploeg op voorsprong zette. "We misten drie grote kansen en krijgen in de slotfase de 1-1 om de oren. We gaven vandaag niet thuis. De uitslag is erg zuur", aldus Janssen.

VOW - Vorstenbossche Boys 1-0
Lees later vanavond een verslag met foto's van deze wedstrijd, gemaakt door Peter Kuijpers.