Pap en Pudding brengen ode aan 150 jaar friet.
Pap en Pudding brengen ode aan 150 jaar friet.

Pap en Pudding brengen ode aan 150 jaar friet

Carnaval 1.332 keer gelezen

Zelf zijn ze dan wel van #teamfriet, "maar als er alleen maar patat is, dan doe da mar". Het eerste frietje werd 150 jaar geleden in een puntzak geschept in Breda en dat is de afgelopen maanden al links en rechts breed uitgemeten in de media. Met carnaval in aantocht doet het feestduo Pap en Pudding daar nog een schepje bovenop.

Hun nieuwe single heet 'Frietzaken' en zij eren hiermee 150 jaar friet, of frites, zo u wilt. De single is een ouderwetse hoempaplaat zoals zij die het liefst horen met carnaval.

Ludieke tekst
De muziek komt van het lied Sjanson De Confiture van de zingende tandarts Bert van Aalten, beter bekend als De Aal. Hans van Erp (Pudding) tekende voor de ludieke tekst en René van Rooij (Pap) voor de productie. De blazerspartijen werden –uiteraard- weer ingespeeld door de Peellaner hofkapel.

11-11
Het is waarschijnlijk niet het laatste wat we van het carnavalsduo gaan horen voor carnaval van 2020, maar daarover willen zij op dit moment verder nog niets kwijt. Ze vinden het in ieder geval belangrijk om rond 11-11 even van zich te laten horen. Het nummer is per direct via de bekende portals te beluisteren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant