Jack van Lieshout van Centrum Management Oss, Marscha van de Poppel projectleider VOLOP Oss, Maruja Gutierrez en John de Roij van VOLOP Brabant
Jack van Lieshout van Centrum Management Oss, Marscha van de Poppel projectleider VOLOP Oss, Maruja Gutierrez en John de Roij van VOLOP Brabant

Heb jij een idee om leegstand in het centrum te bestrijden?

Algemeen 1.648 keer gelezen

OSS | Iedereen met een idee voor minder leegstand in het Osse centrum, is welkom op 'de Creatieve Wandeling'. Deze kick-off van het project VOLOP Oss is op donderdag 28 november van 15.00 tot 18.00 uur.

Het vertrekpunt en eindpunt is het café van de Groene Engel aan de Kruisstraat 15. De middag wordt afgesloten met een creatieve bijeenkomst om mensen met leuke ideeën aan elkaar te koppelen. Er is dan ook gelegenheid om kennis te maken met vastgoedeigenaren en makelaars. Aanmelden kan bij Marscha van de Poppel, m.van.de.poppel@oss.nl.

Wat doet VOLOP Oss?
VOLOP Oss makelt en schakelt tussen vastgoedeigenaren en makelaars aan de ene kant en lokale en vernieuwende culturele, maatschappelijke en sociale initiatieven aan de andere kant. Bij de VOLOP initiatieven staan ambachten, kunsten, ontmoeten en experimenteren centraal. Initiatieven krijgen de kans om -in de tijd dat een pand leeg staat– hun concept uit te proberen en publiek naar het centrum te trekken. Dat zorgt voor meer reuring en minder verloedering en leegstand.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant