Afbeelding

Talentcentrum ONS welzijn locatie voor Gered Gereedschap

Algemeen 484 keer gelezen

OSS | Gered Gereedschap start op het Talentcentrum in Oss een nieuwe werkplaats. Gered Gereedschap steunt al 35 jaar vakmensen in ontwikkelingslanden met gereedschap, kennis en kunde. Vanuit Nederland sturen ze jaarlijks meer dan 8 zeecontainers vol gereedschap op. In totaal gaat het om 100.000 stuks gereedschap per jaar.

Alle soorten handgereedschap zijn welkom: van hamers, tangen, zagen, beitels, schroevendraaiers, vijlen en bankschroeven tot handboren. Het inzamelen, sorteren en opknappen gebeurt door circa 500 vrijwilligers, verspreid over 30 werkplaatsen. Gered Gereedschap Oss start nu op Talentcentrum van ONS welzijn aan de Linkensweg 1B. Inmiddels is er een groep van vier mannen aan de slag, meestal op maandag- of dinsdag vanaf 10.00 uur.

Meer informatie
Er worden nog nieuwe vrijwilligers gezocht. Werk je graag met je handen en kun je goed onderweg met slijpmachines/schuurpapier? Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Alex van der Heijden: alex.vanderheijden@ons-welzijn.nl of (06) 14 34 27 81. Meer informatie op de website www.geredgereedschap.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant