Logo kliknieuws.nl/oss
Organisatie van De Geffense Kwis.
Organisatie van De Geffense Kwis.

'De Geffense Kwis zorgt voor verbinden van dorpsgenoten'

  •   245 keer gelezen

GEFFEN | Het is op zaterdag 14 december weer zover. Veel Geffenaren en hun teamleden strijden een avond lang om de titel slimste Geffenaren van het jaar. Welk team gaat het lukken om de winnaars van vorig jaar Kwis't van hun troont te stoten?

Er zijn een aantal veranderingen doorgevoerd in De Geffense Kwis. Als eerste de datum; iets eerder en voortaan altijd op een zaterdag. Nog een verandering is de hoeveelheid van de vragen; een stuk minder dit jaar, zodat ook de wat kleinere teams meer kans hebben om alles af te krijgen. "Hiermee hopen we gehoor te hebben gegeven aan de reacties vanuit de deelnemers van voorgaande jaren. Het wordt nu nog een stuk spannender omdat de punten daardoor echt wat dichter bij elkaar komen te liggen", zegt de organisatie. "De Kwis moet vooral een gezellige avond met elkaar worden, die dorpsgenoten met elkaar gaat verbinden."

Opdrachten
"Terwijl de echte fanatiekelingen zich vastbijten in de moeilijke vraagstukken, kunnen de overige teamleden de opdrachten uitvoeren, waarvoor ze er ook weer even op uit zullen moeten. Wij hebben nu al zin in de geheime proef, daar hebben we best een goed gevoel over." De teams die zich al hebben ingeschreven, weten dat ze dit jaar uitgedaagd worden zelf een vraag te bedenken. De organisatie kiest de leukste/beste/origineelste vragen uit alle inzendingen. Dit vormt één categorie in het kwisboek. Wil je ook meedoen met een team?? Aanmelden kan via de website www.degeffensekwis.nl. De prijsuitreiking is vrijdag 27 december om 20.00 uur in MFC De Koppellinck.

Meer berichten