Santa Run door het Osse centrum.
Santa Run door het Osse centrum.

Kamerlid René Peters lost het startschot bij de zesde Rotary Santa Run in Oss

Algemeen 272 keer gelezen

OSS | Na vijf succesvolle jaren met ruim 500 deelnemers per keer organiseert Rotaryclub  Oss voor de zesde keer een Santa Run op zaterdag 14 december. Een funloop voor jong en oud waarbij de deelnemers als kerstman of -vrouw verkleed een parcours door het centrum van Oss afleggen.

De te lopen afstand is ongeveer twee kilometer. De Santa Run is geen hardloopwedstrijd, gezelligheid staat voorop. Na afloop worden de medailles uitgereikt en is het tijd voor een hapje en een drankje. Deelname is zowel individueel, in gezinsverband of in teamverband mogelijk. De kerstmannen/vrouwen worden vanaf 13.50 uur verwacht bij Buurthuis de Binnenstad aan het St. Barbaraplein. De warming-up begint om 14.00 uur en om 14.30 uur wordt het startschot voor de run gelost door tweede kamerlid René Peters. 

Goede doelen
Dit jaar kunnen deelnemers kiezen uit één van drie goede doelen. Het Verdihuis verleent (crisis)opvang aan mensen in moeilijkheden. De Kunstfabriek biedt mensen met verstandelijke beperkingen de mogelijkheid hun creatieve talenten te ontwikkelen. Stichting Zorgenloos biedt een woonlocaties in Heesch voor mensen met een beperking.

Inschrijven 
Inschrijven kan via oss.rotarysantarun.nl en per inschrijving van 10 euro ontvangt men een kerstpak (Ophalen bij de gekozen afhaallocatie).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant