Afbeelding

De Osse Kwis in Weekblad Regio Oss: Scoor alvast punten met je team!

Algemeen 1.210 keer gelezen

OSS | De zesde editie van De Osse Kwis staat op vrijdag 27 december op het programma. "Ongelofelijk hoeveel mensen elk jaar enthousiast meedoen met deze gezellige uitdaging", aldus Gaby van Erp van de organisatie. Met bijna 100 teams die zich aangemeld hebben, gaat het weer een groots evenement worden. Schrijf je ook in via de website www.deossekwis.nl.

Elk jaar moeten er allerlei gekke opdrachten gemaakt, gezocht, geknutseld en natuurlijk opgelost worden, zowel binnen als buiten. "Bijna niets is ons te gek en dat maakt het ook zo'n geweldige happening. Ook dit jaar hebben we weer een geweldige kwis in elkaar gedraaid. Tessa, Jack, Rene, Ilse, Rowena, Ton, Anja, Gaby, Corine en Eric zijn bijna klaar voor de grote dag. De laatste puntjes worden op de i gezet."

Tip van het team
Houd je ogen en oren het hele jaar open. Blijf de brievenbus de komende weken in de gaten houden, want Weekblad Regio Oss doet dit jaar mee met de kwis in de krant. Hierbij moet je goed opgelet hebben of 'gewoon' heel goed gaan zoeken. De oplossingen heb je nodig voor de kwisavond en zo kun je dus al op een eenvoudige manier wat punten vooraf gaan scoren. Die zul je straks hard nodig gaan hebben, want wie wil zich nu niet een jaar lang de slimste Ossenaar noemen?"

Kijk voor de eerste opdracht in Weekblad Regio Oss

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant