Ondernemers van Winkelcentrum Ussen.
Ondernemers van Winkelcentrum Ussen.

Proeven en activiteiten in Winkelcentrum Ussen

Algemeen 2.139 keer gelezen

OSS | Een gezellige middag volop heerlijke hapjes en uiteenlopende activiteiten. Op zaterdag 23 november bij Winkelcentrum Ussen kan tussen 12.00 en 17.00 uur echt van alles -zowel letterlijk als figuurlijk- geproefd worden. Ondernemers slaan die dag de handen ineen om bezoekers een leuk uitje te verzorgen.

"Alle ondernemers van Winkelcentrum Ussen doen mee", vertelt een enthousiaste Dennis Zeegers van slagerij en traiteur Arie Zeegers. "Bezoekers kunnen overal van proeven."

Specialiteiten
Hij vervolgt: "Elke ondernemer vult dit op geheel eigen wijze in. Zo kun je bij Visser Chocolade heerlijke specialiteiten proeven, houden wij een proeverij van verschillende gerechten en kun je bij Restaria Ussen proeven van hun specialiteiten", licht Dennis toe.

Winterbarbecue
Bij slagerij en traiteur Arie Zeegers komt die dag rook van een winterbarbecue. Eén van de trends op het gebied van vlees bereiden. "Heerlijke picanha bereiden we op de barbecue. Maar ook komen er tal van specialiteiten uit eigen keuken en heerlijke hapjes en tapas langs. Verder hebben we op de proeftafel traditiegetrouw uitgebreid onze wijnen uitgestald en zullen onze wijnmeesters u hier van alles over kunnen vertellen. Ideaal om inspiratie op te doen voor de komende feestdagen."

Sinterklaas
Het weekend erop brengen Sinterklaas met zijn Pieten op een bezoekje aan Winkelcentrum Ussen. Ze zijn er op zaterdag 30 november vanaf 13.30 uur. Komt u ook een kijkje nemen? Iedereen is welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant