TOP Oss komt moeilijk tot scoren.
TOP Oss komt moeilijk tot scoren.

TOP Oss moet winnen, anders is het seizoen al verloren

Voetbal 826 keer gelezen

OSS | De Keuken Kampioen Divisie is pas vijftien wedstrijden onderweg, maar TOP Oss draait anoniem mee. Degraderen kan niet en de play-offs lijken erg ver weg.

Komende vrijdag gaat TOP Oss op bezoek bij MVV Maastricht. Beide ploegen staan pas op twaalf punten en dat is zeker zeer teleurstellend, ook voor de Limburgers. De Ossenaren presteren vooral matig in uitwedstrijden. Alleen bij Helmond Sport werd er in de competitie gewonnen. Als TOP Oss zondag drie punten pakt in Maastricht, kan het aansluiting krijgen bij de onderkant van de middenmoot. Bij een nederlaag staat alleen hekkensluiter FC Dordrecht er nog onder. 
TOP Oss zal ongetwijfeld in de winterstop gaan kijken wat de mogelijkheden zijn op de transfermarkt. Met 14 goals uit 15 wedstrijden is er vooral behoefte naar creativiteit in het team. Spitsen heeft trainer Klaas Wels wel in zijn selectie, maar die zijn afhankelijk van de aanvoer. Daar ontbreekt het veelal aan.
Natuurlijk mag TOP Oss ook hopen op een goede periode. Maar gezien het seizoen tot nu toe zal er niemand geloven in een stunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant