VOW - Boxtel. (Foto: Arno Korsten)
VOW - Boxtel. (Foto: Arno Korsten)

4F: Nulandia en Avesteyn maken geen fout, VOW pakt punt, Boskant wint weer

Voetbal 2.155 keer gelezen

VOW snoepte het hooggeplaatste Boxtel punten af door met 0-0 gelijk te spelen. Koploper Nulandia en runner-up Avesteyn wonnen wel. 

Vorstenbossche Boys - Nulandia 0-1
Nulandia boekte een zwaarbevochten overwinning op Vorstenbossche Boys. Teun van der Donk tekende zo'n twintig minuten voor tijd voor de enige treffer van de wedstrijd. Nulandia-trainer Marc van Delft gaf zijn ploeg een compliment. "Wij begonnen niet scherp aan de wedstrijd waardoor we het onszelf moeilijk maakten. Kansen gaven we niet weg, maar het was wel onrustig. Na rust hebben we alleen maar gedrukt en op de helft van de tegenstander gespeeld. Ik denk dat we wel 25 corners hebben gehad. Na de 0-1 moesten we drie minuten later met tien man verder na een discutabele rode kaart van Joris Razenberg. Het werd toen nog spannend tot de laatste seconden, al hebben we niets weggegeven. Mooi om te zien dat als het voetballend niet loopt, we het strijdend over de streep kunnen trekken. Dat is wel een compliment voor de ploeg." Zijn collega Dennis Meier vond dat een punt haalbaar was geweest. "We hebben vooral in de eerste helft voldoende kansen gecreëerd. Door een persoonlijke fout viel pas laat de 0-1. Ik ben erg trots op de jongens. De inzet was top en het voetbal in fasen goed. Als we dit tegen de nummer 1 kunnen, dan lukt dat ook tegen de rest. Voor de goal moeten we nog wat slimmer worden, maar hiermee kunnen we absoluut verder."

VCB - Avesteyn 0-3
0-3 winnen bij VCB is netjes, maar trainer Hugo van de Sande was wel kritisch op zijn ploeg. "De winst is prima maar we maken het onszelf toch moeilijk. We misten vandaag de scherpte in heel het elftal. Ballen die niet strak genoeg werden ingespeeld, duels te slap aangaan, de bal in de laatste fase foutief. Werk aan de winkel aankomende dinsdag." Martijn Swartjes, Joost van Vugt en Dries Heerkens scoorden. 

VOW - Boxtel 0-0
De toeschouwers bij VOW en Boxtel werden niet getrakteerd op doelpunten. Beide ploegen kregen maar een paar kansjes en die werden niet benut. "Ik vond dat wij het eerste half uur beter waren en Boxtel een groot deel van de tweede helft. 0-0 is gewoon een goed resultaat", aldus trainer Jordy van Boxtel. Goed nieuws voor VOW is de terugkeer van Bart van de Laar. Hij lag er zo'n half jaar uit met een enkelblessure.

HHC'09 - Boskant 1-5
Boskant is weer drie punten rijker. Er gebeurde een hoop in Heusden. Na 19 minuten stond het al 0-2 voor Boskant door treffers van Emiel van den Elsen en Jim van der Zanden. Na 21 minuten werd het 1-2, maar twee minuten later kreeg de thuisploeg een rode kaart. Nog voor rust zette Van den Elsen zijn ploeg op 1-3. In de slotfase van de wedstrijd viel de definitieve beslissing door Rens van de Wijdeven, die er in de slotminuut ook nog 1-5 van maakte. Opvallend is dat Aimé Opheij namens Boskant twee penalty's miste. Trainer Sander Janssen: "We gingen teveel in het spel van HHC'09 mee. Een wedstrijd om snel te vergeten maar we hebben weer een keer drie punten."

WEC - OSC'45 2-2
Trainer Stephan Hesemans was niet tevreden met het 2-2 gelijkspel tegen OSC'45. Twee keer gaf WEC een voorsprong uit handen. Mark Smits maakte beide treffers, waarvan de tweede vanaf de strafschopstip. "We hadden voldoende ruimte en kansen om te winnen."

Vierde klasse F:
VOW - Boxtel 0-0
VCB - Avesteyn 0-3
WEC - OSC'45 2-2
Vorstenbossche Boys - Nulandia 0-1
SC Elshout - Essche Boys 3-0
HHC'09 - Boskant 1-5
RKKSV - Wilhelmina 1-4

1. Nulandia 9-25
2. Avesteyn 9-24
3. Boxtel 9-22
4. Wilhelmina 9-18
5. VOW 9-17
6. Boskant 9-15
7. SC Elshout 9-14
8. RKKSV 9-10
9. WEC 9-10
10. OSC'45 9-8
11. Essche Boys 9-7
12. Vorstenbossche Boys 9-6
13. VCB 9-4
14. HHC'09 9-0

Nulandia - HHC'09
Boskant - VOW
Avesteyn - SC Elshout
OSC'45 - Vorstenbossche Boys
Boxtel - RKKSV
Wilhelmina - WEC
Essche Boys - VCB

VOW - Boxtel. (Foto: Arno Korsten)
VOW - Boxtel. (Foto: Arno Korsten)
VOW - Boxtel. (Foto: Arno Korsten)
VOW - Boxtel. (Foto: Arno Korsten)
VOW - Boxtel. (Foto: Arno Korsten)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant