Sylvie Kroef.
Sylvie Kroef.

Sylvie Kroef geeft lezing over afscheid nemen in bibliotheek

Algemeen 244 keer gelezen

OSS | In Bibliotheek Oss is maandag 9 december om 20.00 uur een lezing over afscheid nemen. Spreker is Sylvie Kroef. Zij bracht een boek uit met ervaringen en tips voor iedereen die moet loslaten. De lezing wordt gehouden in samenwerking met Oase Hospice en Zorg Thuis in Oss.

Sylvie Kroef (1982) is geboren en getogen in Odiliapeel. Ze verloor twee vrienden. Nadat ze ook afscheid moest nemen van haar vader besloot ze haar ervaringen op papier te zetten. 'Over Afscheid' verscheen eind vorig jaar en bevat korte verhalen van zestig mensen die zelf ziek zijn of iemand moesten loslaten. Met het boek hoopt zij mensen tot steun te zijn. Wie op maandag 9 december een foto van zijn of haar dierbare meeneemt, kan deze vooraf aan de lezing van Kroef ophangen in Joris' Kerstboom. Deze staat vanaf 6 december in Bibliotheek Oss. Door een foto aan een lichtsnoer te hangen, wordt een persoon die veel voor iemand betekent letterlijk in het licht gezet.

Kaartverkoop
De entree voor de lezing is 5 euro voor leden en 7 euro voor niet-leden van de bibliotheek. Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle bibliotheken van de NOBB. Op de dag zelf kost een kaartje 7 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant