Logo kliknieuws.nl/oss

Meet & Eat in samenwerking met VluchtelingenWerk

  •   177 keer gelezen

OSS | Stichting Thuis in Oss houdt op zondag 15 december de kersteditie van Meet & Eat. Dit keer in samenwerking met VluchtelingenWerk Oss in wijkcentrum D'n Iemhof. Buurtbewoners, Ossenaren én nieuwe Ossenaren, en andere belangstellenden kunnen dan aanschuiven voor een gezamenlijke maaltijd bestaande uit gerechten die de bezoekers zelf meebrengen. Thuis in Oss zorgt voor drankjes en activiteiten voor de kinderen.

Meet & Eat biedt Ossenaren en nieuwe Ossenaren een gelegenheid om met elkaar kennis te maken. Op die manier wil Thuis in Oss een opstap creëren naar langdurige relaties. Angelo Schuurmans, oprichter van Thuis in Oss: "We doen dat in de wijk, omdat de eigen buurt of wijk dé plek is waar integratie begint." Tijdens deze kersteditie van Meet & Eat is er voor alle kinderen naast schmink, een springkussen en spelletjes, ook een kerstcadeau.

Wereldvrouwen Oss
De kersteditie van Meet & Eat wordt opgeluisterd door WereldVrouwen Oss. Een koor dat vrouwen, ongeacht leeftijd, afkomst of geaardheid, met elkaar in contact brengt, onder meer door middel van zang. De vrouwen zingen liedjes uit diverse landen en ook eigen liedjes, met eigen tekst en muziek.

Aanmelden
De Meet & Eat vindt plaats van 15.00 uur tot 19.00 uur. Aanmelden kan tot 13 december via www.thuisinoss.com. Toegang is gratis.

Meer berichten