Zoek de naam van de bedrijven die hier met een letter afgebeeld worden.
Zoek de naam van de bedrijven die hier met een letter afgebeeld worden.

'De buitenopdracht bepaalt mede het succes'

Algemeen 988 keer gelezen

Vorige week plaatsten we een verhaal over de eerste maanden van de voorbereiding op een nieuwe Osse Kwis. Nu het vervolg van deze periode tot aan het evenement. Aan het woord is Gaby van Erp van de organisatie.

"Rond april hebben we een eerste oriënterende vergadering. Hierbij worden al de nodige lijntjes van ideeën verder uitgezet. Diverse taken worden verdeeld en we gaan vaak weg met een heleboel gedachtes en beginnende ideeën. Pas na de zomervakantie komen we wederom bij elkaar als bestuur. Sommige onderwerpen schuiven we door naar een volgende editie en sommige worden extra toegevoegd. De diverse presentaties worden gemaakt en het eerste deel van het boekje wordt grofweg in elkaar gezet. Dan zien we ook wat we nog tekortkomen. De nodige gaten in het boekje moeten opgevuld worden."

Buitenopdracht
"Elke vergadering hebben we het over de grote buitenopdracht. Wat is leuk, actueel en waar halen we de media mee. De buitenopdracht bepaalt mede het succes voor de volgende editie. Deze opdracht is het lastigste en komt vaak als een grapje uit de mouw rollen van een bestuurslid. Ook deze opdracht is uiterst geheim, zo geheim dat zelfs onze fotograaf Hans van der Poel op de dag zelf pas krijgt te horen hoe laat hij waar moet zijn. Hij hoort daar pas wat we gaan doen."

Scoor punten
Wil je net als de vorige weken alvast extra punten scoren voor De Osse Kwis? Zoek de naam van de bedrijven die hier met een letter afgebeeld worden en noteer deze. Het zijn bedrijven die in Oss gevestigd zijn of een vestiging hebben. Doe je nog niet mee met De Osse Kwis? Schrijf je dan in via de website www.deossekwis.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant