Logo kliknieuws.nl/oss

COC Noordoost Brabant houdt filmmiddag in Sterrebos

  •   42 keer gelezen

OSS | COC Noordoost Brabant houdt zondag 8 december een filmmiddag bij de Osse woonzorglocatie Sterrebos van BrabantZorg. Nadat de film Chez Nous is vertoond, is er de gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

Het doel van de middag is om er een gezellige middag van te maken voor iedereen. Met de nadruk op 'iedereen'. Het COC streeft namelijk naar een samenleving waarin mensen elke dag zichzelf kunnen zijn, waar je gender of seksuele oriëntatie niet uit maakt, ieder mens gelijkwaardig is en dezelfde rechten heeft en kansen krijgt.
Chez Nous is een Nederlandse filmkomedie die het verhaal verteld van het homovriendelijke café Chez Nous dat verkocht dreigt te worden aan een grote horecamagnaat. Om deze verkoop te voorkomen, plannen de vaste bezoekers van het café een kraak tijdens de Amsterdam Gay Pride.

Meer informatie
Iedereen is zondag 8 december welkom om te genieten van deze film en eventueel van een drankje na afloop. Aanvang is 14.30 uur en toegang is gratis. Het adres is Sterrebos 62 in Oss.

Meer berichten