De vorige editie van Winterland Oss.
De vorige editie van Winterland Oss.

Sportieve en muzikale opening van Winterland Oss

Algemeen 712 keer gelezen

Centrummanager Jack van Lieshout verricht woensdagavond 11 december samen met het bestuur de openingshandeling van Winterland Oss. Hij noemt het een mooie eer.

Winterland Oss opent om 18.00 uur. Er zijn tijdens de opening optredens van synchroonschaatsers van de Bossche Kunstrijvereniging en er komen ijsdansers op de baan. De Osse zanger Randy Voet (foto) geeft een optreden en DJ Simone zorgt voor muziek.

Uitstraling
Van Lieshout: "Winterland is een superevenement. Er zijn ook dit jaar qua uitstraling weer mooie stappen gezet. Zo is het horecagedeelte uitgebreid, is er overdag van alles te doen op en rondom de schaatsbaan, maar daarnaast is er een leuk avondprogramma. Het evenement zorgt voor reuring in de stad." Van Lieshout was zelf meerdere jaren manager van Winterland Oss. "Ik heb heel veel respect voor het huidige bestuur. Er komt zoveel bij kijken om dit te organiseren. Tijdens de opening zal ik ze zeker bedanken voor hun inzet. Maar ook de partners, want die moeten er tevens volledig achter staan."

Lees meer in de Winterland-special in de woensdageditie van Weekblad Regio Oss,

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant