Gezelligheid tijdens Winterland Oss.
Gezelligheid tijdens Winterland Oss. Foto: Hans van der Poel

Heuvel Horeca zorgt voor leuke programmering tijdens Winterland Oss

Algemeen 1.201 keer gelezen

Nog eventjes wachten en dat barst de ijspret weer los in het Osse centrum. De Heuvel Horeca is er helemaal klaar voor. Net zoals vorig jaar wacht bezoekers allerlei leuke activiteiten en arrangementen tijdens Winterland Oss. 

De Heuvel Horeca kijkt terug op een geslaagde editie van Winterland Oss vorig jaar. Toen was het winterse evenement voor het eerst weer terug op de Osse Heuvel. En dat beviel goed. "Dat was een groot succes", blikt Tim Bossers, bedrijfsleider van La Colline, terug. "Net zoals vorig jaar zijn er weer diverse horeca-arrangementen te boeken die aansluiten op de activiteiten van de ijsbaan. Zo is het mogelijk om een ontbijt, brunch,  diner of borrel te combineren met schaatsen of curling", vertelt Tim. Stuk voor stuk gezellige activiteiten die garant staan voor een hoop ijspret. 

Jong en oud 
Net als haar horeca-collega's op de Heuvel kijkt Marieke van Druenen, bedrijfsleider van H32, uit naar het feestelijke winterfestijn. "Winterland Oss is een superleuke tijd vol gezelligheid. De sfeer is altijd heel goed en het is toegankelijk voor jong en oud. Op het overdekte terras kunnen ouders heerlijk een kopje koffie drinken terwijl de kinderen zich lekker uitleven op de ijsbaan. Bovendien wordt de ijsbaan iedere zondagmorgen een paar uur lang gereserveerd voor 50-plussers", vertelt Marieke. Ook aan jongeren is gedacht. "Tijdens Winterland Oss draait elke vrijdagavond van 20.00 tot 23.00 uur DJ Janay, een mooie extra sfeerbeleving voor de jeugd", weet Jeroen Delmée, eigenaar van Café Heer Bommel. "Vorig jaar hebben we twee keer een dj gehad en dat was een groot succes." Zijn gasten vragen al een tijdje wanneer Winterland Oss van start gaat. "Winterland Oss is een toegevoegde waarde voor het Osse centrum. Het wordt in een mooie en intieme sfeer gehouden en iedereen kan er van genieten." 

Groter terras 
Het aantal vierkante meters terras rondom de schaatsbaan verdubbelt komende winter. Van 150 vorig jaar naar maar liefst 300 straks. Alle horecagelegenheden op de Heuvel bestieren een gedeelte van het overdekte terras. Aldo de Marco jr. van IJssalon Venezia is blij met de uitbreiding. "De ijsbaan en kinderbaan worden deze editie geheel omgeven door overdekte terrassen. Naast ons terras komt een draaimolen te staan. De Heuvel is een mooie plek voor Winterland Oss. Het is het centrale plein van Oss. We brengen ons terras in de wintersfeer en zullen glühwein en apfelstrudel serveren. We zijn er klaar voor", besluit hij met een lach.  

Gezelligheid tijdens Winterland Oss.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant