DJ Simone en een aantal cursisten.
DJ Simone en een aantal cursisten.

Feestje op het ijs met DJ Simone

  •   keer gelezen

Muziek zorgt voor gezelligheid. Muziek mag daarom zeker niet ontbreken tijdens Winterland Oss. En voor goede muziek moet je bij Simone van Vught zijn.

Simone is zelf al jarenlang actief als DJ. Dit combineert ze met haar baan als basisschooljuf in het Flexteam van SAAM en het geven van de DJ Cursus bij Muzelinck. "Ik vind het hartstikke leuk om met kinderen aan de slag te gaan. Overigens geef ik ook lessen aan volwassenen. Of iedereen DJ kan worden? De een heeft meer talent dan een ander, maar iedereen kan het leren." Tijdens Winterland Oss krijgen 11 leerlingen tussen 9 en 17 jaar de kans om meerdere avonden te draaien. "Vorig jaar was ik ook met een talentvolle groep aanwezig en dat was hartstikke leuk. Winterland zorgt voor een leuke sfeer in de stad. Dit jaar hebben we van de organisatie een betere plek gekregen. Dat bevordert de interactie met het publiek. We willen de bezoekers een lekker feestje op het ijs bieden."

Cursus/workshop
De DJ Cursus vindt iedere vrijdag om 15.00 uur plaats bij Muzelinck. "Je gaat zo op een hele leuke manier het weekend in. Als DJ krijg je de kans je te ontwikkelen. Als je als beginner eenmaal het nodige hebt geleerd, ga je door naar de volgende cursus. Je kunt eindeloos groeien." DJ Simone organiseert ook DJ workshops. Dus wil je met vrienden, familieleden of collega's even in de huid kruipen van DJ Tiësto, Armin van Buuren of Afrojack? Kijk voor meer informatie op www.djsimone.nl of www.facebook.com/djsimone.nl.

Lees meer in de Winterland-special in de woensdageditie van Weekblad Regio Oss,

Meer berichten