René van de Veerdonk
René van de Veerdonk

'Winterland is een warme, gezellige ontmoetingsplek'

Algemeen 687 keer gelezen

Wijkraad CKM (Centrum, Krinkelhoek en Mettegeupel) vindt Winterland Oss een belangrijk evenement voor Oss. "Het is een prachtig voorbeeld van hoe je mensen met elkaar kunt verbinden", aldus René van de Veerdonk, penningmeester van CKM.

Met zijn bedrijf Many More Entertainment heeft Van de Veerdonk meegewerkt aan diverse evenementen in de stad. Maar ook als bestuurslid van de wijkraad zet hij zich in voor onder andere het centrum. "Winterland is een warme, gezellige plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Dat is heel belangrijk voor mensen die bijvoorbeeld eenzaam zijn. Het is een evenement voor alle leeftijden. Kinderen die gaan schaatsen, ouders langs de kant op het terras en ouderen die er voor de gezelligheid iets komen drinken. Het heeft een groot draagvlak." De Ossenaar is onder de indruk van de organisatie. "Er zijn een aantal vrijwilligers die er ontzettend veel energie insteken. Dat is bewonderenswaardig." De wijkraad twijfelde geen moment en levert een financiële bijdrage. "Wij zijn er voor de wijk en willen goede initiatieven graag ondersteunen. Als er plannen zijn om op vrijwillige basis een leuk evenement te organiseren, dan kunnen mensen bij ons aankloppen."

Wijkraad
De wijkraad bestaat momenteel uit vier mensen. "Maar we kunnen er nog drie bestuursleden bij hebben. Als mensen mee willen praten over de wijk, is de wijkraad echt een mooi orgaan." Kijk voor meer informatie op de website www.wijkraadckm.nl.

Lees meer in de Winterland-special in de woensdageditie van Weekblad Regio Oss,

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant