Logo kliknieuws.nl/oss

Huub Wattenberg Vrijwilliger van het Jaar

  •   757 keer gelezen

OSS | Huub Wattenberg is vrijdagavond in theater De Lievekamp gekozen tot Vrijwilliger van het Jaar 2019. Wethouder Thijs van Kessel maakte zijn naam bekend.

Huub Wattenberg is al 35 jaar een zeer betrokken vrijwilliger in Megen. Tegenwoordig is hij bestuurslid bij de Katholieke Bond van Ouderen in Megen en penningmeester bij het Toeristisch Informatiecentrum Megen. Hij is een echte regelaar en een perfectionist. Door zijn inzet heeft Megen ook jaarlijks een Kerstconcert, van A tot Z door hem geregeld is. In het verleden was Wattenberg ook penningmeester bij de Buurtbus Oijen Megen, secretaris bij Buurtvereniging De Keienkletsers, voorzitter van Stichting Jeugdbelangen Megen en lid van het schoolbestuur van Basisschool Klimop in Megen. Hij is met hart en ziel verbonden aan 'zijn' Megen.

Oogappels
Zoals elk jaar zijn ook in 2019 zes personen onderscheiden met de Gouden Oogappel. Deze onderscheiding is uitgereikt aan vrijwilligers in de gemeente Oss die zich op een bijzondere manier onderscheiden. De andere oogappels waren voor Paul van Lier, Roy Thijssen, Kees van Vliet, Gertruud Verbruggen en Atie de Bruijn.

Meer berichten