Logo kliknieuws.nl/oss
Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie.

Veel kaarsjes met kerstwens of kerstgedachte in Ravenstein

  •   447 keer gelezen

RAVENSTEIN | Er branden vanaf zondag 15 december dagelijks -rondom de stadsgracht van Ravenstein- kaarsjes met daarbij een kerstwens of kerstgedachte geschreven door verenigingen en inwoners van Ravenstein.

De route vindt zijn weg aan de buitenkant van de gracht. Nabij de parkeerplaats Beneden Bleek begint de wandelroute bij het bruggetje van de Doolhof en gaat naar Contre Escarpe, Stationssingel en Philips van Kleefpad. De route is dagelijks tot 30 december te lopen van 16.30 tot 20.30 uur.

Kerstwandeling
Op zondag 15 december is er ook een Kerstwandeling in Ravenstein, georganiseerd door het Toeristisch Informatiecentrum. De wandeling start tussen 12.00 en 13.00 uur vanaf het Raadhuis in Ravenstein, daar kan men ook de route afhalen. Dit jaar gaat de wandeling via Ravenstein, Neerlangel en Deursen weer terug naar het Raadhuis. In de kerken en kapellen zingen diverse koren hun Kerstliederen en in de Garnizoenskerk geeft de harmonie OBK uit Ravenstein samen met het koor Cordaad een Kerstconcert. De route is 7,5 kilometer lang, de Buurtbus rijdt ook langs de route.

Meer berichten