Logo kliknieuws.nl/oss
Foto:

Osse schrijfster leest voor uit eigen boek in de bibliotheek

  •   109 keer gelezen

OSS | De schrijfster Ivonne Bast begint op woensdag 18 december om 14.30 uur in de Osse bibliotheek met het voorlezen uit haar boek 'Een kleurige Kerst voor Dennie'. Daarna gaan de kinderen samen met haar kerstballen maken voor kerstboom Dennie. Ze mogen hun zelfgemaakte kerstwerkje mee naar huis nemen of in de Bieb-kerstboom hangen. De activiteit is om te doen met kinderen tot 8 jaar. De toegang is gratis.

Een kleurige Kerst voor Dennie is een prentenboekje over een kerstboom die Dennie heet. Op een dag mag hij met een familie mee naar huis. Dennie is heel blij en vol verwachting of hij een mooie boom gaat worden met kerstmis. Maar Dennie is niet tevreden met de kleuren van de kerstballen die ze aan zijn takken hangen. Hoe gaat het de familie nu lukken om toch een mooie kerstboom in hun woonkamer te krijgen?

Over de schrijfster
Dit boek is het tweede prentenboek van de Osse schrijfster Ivonne Bast. Gedreven door creativiteit en door haar werk als peuterjuf is dit boekje in rijm en sprekende tekeningen tot stand gekomen. Het resultaat is een kleurrijk boekje voor peuters geworden, waarin het vooral gaat over kleuren en emoties. Het boekje wordt 18 december dus voorgelezen door Bast zelf. De middag is van 14.30 tot 16.00 uur in Bibliotheek Oss.

Boekgegevens
'Een kleurige Kerst voor Dennie' heeft 34 pagina's. De verkoopprijs is 14,50 euro, inclusief kosteloze verzending in Nederland en België. ISBN-nummer van het boek is 9789402240122.

Meer berichten