Logo kliknieuws.nl/oss

Muzikaal kerstverhaal voor jong en oud in Berghem

  •   keer gelezen

BERGHEM | Muziekvereniging Harmonie Concordia houdt zondag 22 december vanaf 15.00 uur in samenwerking met De Berchplaets voor de vierde keer het muzikaal kerstverhaal. Een kerstverhaal voor jong en oud, waarbij de begeleiding wordt verzorgd door orkest en slagwerkgroep. "Soms spannend, soms grappig, maar altijd sfeervol", aldus de vereniging in een persbericht.

"Het muzikaal kerstverhaal is een echt familie-evenement wat jong en oud een mogelijkheid biedt om rond de kerst in een gezellige sfeer samen de kerst in te luiden. Net als vorig jaar wordt dit jaar een bekend kerstverhaal gespeeld: het sprookje Assepoester. Natuurlijk special door ons vertaald in een modern kerstjasje", zegt voorzitter Robin Kouwenberg.

Vertelster
Na Barry Hoefnagels (2016), Tessa Govers (2017) en Marianne van der Heijden (2018) is dit jaar Franka van Bergen de vertelster. Daarnaast zullen vele toneelspelers op het toneel staan.

Meer informatie
Entree tot 10 jaar is gratis. Vanaf 10 jaar is de entree 3 euro. De voorstelling is zonder pauze, zodat ook de kleinste toeschouwers de hele voorstelling kunnen meegenieten.

Meer berichten