De ravage na de brand.
De ravage na de brand.
update

Politie krijgt tip over vermoedelijke brandstichters Staringstraat

112 5.830 keer gelezen

OSS | De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar de brandstichting in de Osse Staringstraat in de nacht van 1 op 2 december. Een auto werd in brand gezet, waarna de vlammen oversloegen naar een woning. Een vader en moeder, een kind van twee jaar en een pasgeboren baby konden met hulp van buurtbewoners net op tijd vluchten en ontsnapten dus aan de dood.

In het televisieprogramma Bureau Brabant toonde de politie bewakingsbeelden waarop twee mogelijke brandstichters te zien zijn. Het duo loopt langs de woning en keert vervolgens terug. Eén van hen heeft iets in zijn/haar hand. Als de auto in brand staat, rennen ze beiden weg. De politie meldt tijdens Bureau Brabant dat het gezin net op tijd is gevlucht, want de enige vluchtweg was al bijna geblokkeerd. "Er is een grens overschreden. Het leed was bijna niet te overzien geweest. Het is zo belangrijk dat mensen die ook maar het kleinste vermoeden hebben, bellen naar de politie." De politie neemt de andere recente branden in Oss mee in het onderzoek. Tips kunnen worden doorgebeld naar (0800) 60 70.

UPDATE: De politie heeft naar aanleiding van de beelden een tip binnengekregen. "Maar we hopen natuurlijk op meer tips", meldt de politie op Twitter.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant