Jeff Ligtvoet gaat stoppen bij Runnersworld Oss.
Jeff Ligtvoet gaat stoppen bij Runnersworld Oss. Foto: Hans van der Poel 06 31918770

Runnersworld Oss sluit eind februari de deuren

Zakelijk 8.884 keer gelezen

OSS | Het komt voor velen ongetwijfeld als een onaangename verrassing. Runnersworld aan de Burgwal 27 in Oss sluit eind februari 2020 de deuren. Jeff Ligtvoet is toe aan een nieuwe uitdaging en is bezig aan zijn laatste maanden als ondernemer in het Osse centrum.

Vijf jaar geleden startte Ligtvoet zijn avontuur in Oss. Als Tilburger kende hij de stad niet, maar al snel voelde hij zich er thuis. "Ik ben vanaf nul begonnen en heb een gezond bedrijf neergezet. De experts zeggen dat je met een nieuwe winkel drie jaar nodig hebt om voet aan de grond te krijgen, maar bij Runnersworld liep het eigenlijk al snel goed. Al heb ik wel onderschat dat ik zelf niet uit Oss kom. Een Ossenaar start toch met een groter netwerk in zijn eigen stad. Ik heb in Oss een fantastische tijd gehad en heb veel mensen leren kennen."

Liefde en plezier
Hij vervolgt: "Ik doe mijn werk met veel liefde en plezier. Maar ik heb mezelf de vraag gesteld of ik mezelf dit over vier jaar nog steeds zie doen. Het antwoord is 'nee' en daarom heb ik een keuze moeten maken. Ik sta bijna altijd zelf in de zaak en werk dus ook alle koopavonden, zaterdagen en koopzondagen. Ik werk al zo lang in de detailhandel, dat ik nu iets anders wil en een vaste baan wil van maandag tot en met vrijdag. Het bedrijf is gezond en ik kan het dus met een goed gevoel afsluiten."

Mooie plannen
Een overnamekandidaat is er (nog) niet, maar mocht deze nog gevonden worden, dan blijft de winkel open. Over de toekomst van het Osse centrum is hij in ieder geval optimistisch. "Er liggen mooie plannen voor het Osse centrum. Het Wal Kwartier bijvoorbeeld, maar ze willen ook de Burgwal aanpakken. De plannen voor de Burgwal Boulevard zien er erg goed uit. Bovendien wordt er veel georganiseerd in de stad."

Opheffingsuitverkoop
Op donderdag 2 januari start de opheffingsuitverkoop bij Runnersworld Oss. Alles gaat eruit voor bodemprijzen.

Meer informatie
Runnersworld is dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur, donderdag tot 21.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Meer informatie via (0412) 76 90 38 of kijk op www.runnersworld.nl/vestigingen/oss

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant