Spierings Mobile Cranes.
Spierings Mobile Cranes. Janssen-Fotografie

Osse bedrijven hoog in Nationale top 100 van de Maakindustrie

Zakelijk 2.290 keer gelezen

OSS | De Osse bedrijven Spierings Mobile Cranes en Verhoeven Family of Companies zijn beiden de top 20 binnen gespurt van de Nationale top 100 van de Maakindustrie, die jaarlijks door het blad Management Team wordt samengesteld. De top 100 van maakbedrijven vertegenwoordigt tezamen een omzet van 13,4 miljard euro, goed voor 2% van het totale Bruto Binnenlands Product.

Spierings Mobile Cranes bezet momenteel de 12e plaats (in 2018 nummer 27) en Verhoeven Family of Companies (voorheen de Verhoeven Groep) is binnen de top 20 de grootste stijger in het segment Agri en Food, met 40% veruit het grootste segment. Het bedrijf biedt een diversiteit aan producten en toepassingen voor de food industrie en is een belangrijke speler op de Internationale markt voor bakkerijen. De top 100 wordt -net zoals vorig jaar- aangevoerd door Verder, een producent uit de categorie 'overig', die verschillende branches (waaronder de voedselindustrie) belevert met pompen, luchtcontrole en vacuümapparatuur.
Voor de totstandkoming van deze lijst heeft CFI Netherlands de 300 grootste MKB-maakindustriebedrijven geselecteerd. Deze zijn vervolgens gerangschikt op vier criteria.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant