Martijn en Albertine Verbruggen.
Martijn en Albertine Verbruggen.

Verbruggen sluit goed jaar af met mooie actie

Zakelijk 1.008 keer gelezen

OSS | Verbruggen Keukens Slapen Wonen Accessoires kijkt terug op een uitstekend jaar. "We willen de klanten bedanken voor het vertrouwen", aldus Albertine Verbruggen die samen met haar broer Martijn het bedrijf aan de Frankenweg 25-27 op de Osse Woonboulevard runt.

Albertine en Martijn Verbruggen namen het bedrijf over van hun ouders. Vader Mari keek op de achtergrond mee, maar overleed september 2018. "Het was een heel heftige tijd. Maar ik denk dat we trots mogen zijn hoe we -samen met onze medewerkers- het bedrijf hebben voortgezet."

Specialist
Verbruggen is een specialist op meerdere vlakken. Of het nu gaat om keukens, bedden, meubels, banken of accessoires: u bent bij Verbruggen keukens, slapen, wonen en accessoires aan het juiste adres. Naast een zeer uitgebreid assortiment -op een totaaloppervlakte van zo'n 5.000 vierkante meter- met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, kunnen mensen er rekenen op een persoonlijk en professioneel advies. Bij Verbruggen zijn er altijd de nieuwste collecties. Voor klanten staat in de koffieruimte de koffie of thee klaar.

Uitverkoop
Bij Verbruggen kunnen klanten rekenen op aantrekkelijke acties. Zo is er op de woonstijlafdeling een stuk uitverkoop omdat de zaak vanaf maart 2020 gaat starten met een nieuwe linnenshop: Linolux. Houd voor meer informatie Weekblad Regio Oss en social media van Verbruggen in de gaten. "Daar maken we graag ruimte voor. Dat betekent dat er mooie aanbiedingen zijn voor onze klanten. In de linnenshop breiden we onze bedtextielcollectie nog meer uit. We voegen er bad- en keukentextiel aan toe."

Win een cheque
Om het jaar 2019 op een bijzondere manier af te sluiten, heeft de zaak net als vorig jaar een mooie actie georganiseerd. "We geven een wooncheque weg ter waarde van 1.000 euro. Wie gun jij het om eens echt verwend te worden? Aanmelden kan tot Kerst via een kaartje in onze winkel, via Facebook of de e-mail. Zet erbij welk persoon, gezin, club, vereniging of goed doel volgens jou de cheque verdient te krijgen. De motivatie is natuurlijk heel belangrijk. Van alle aanmeldingen kunnen mensen tot 4 januari in onze winkel hun stem uitbrengen. Op 5 januari maken we de winnaar bekend."

Extra geopend
Geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, donderdag van 10.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Parkeren op de Woonboulevard is gratis. Wilt u Tweede Kerstdag er lekker op uit? Kom dan naar de Woonboulevard. Verbruggen opent van 12.00 tot 17.00 uur de deuren. Maandag is de zaak normaal gesproken dicht, maar op maandag 30 december gaan de deuren 's middags als extra richting de klant toch open.

Meer informatie
Verbruggen keukens, slapen, wonen en accessoires is bereikbaar via telefoonnummer (0412) 62 36 98 of e-mailadres info@verbruggenoss.nl. Kijk voor meer informatie over het bedrijf op de website
www.verbruggenoss.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant