Nulandia - VOW. (Foto: Arno Korsten)
Nulandia - VOW. (Foto: Arno Korsten)

Terugblik op eerste competitiehelft in vierde klasse F

Voetbal 877 keer gelezen

Wie pakt de titel in de vierde klasse F? Nulandia of gaat Avesteyn er met de schaal vandoor? En hoe hebben de andere ploegen uit ons verspreidingsgebied het gedaan in de eerste competitiehelft?

Nulandia sloot de eerste competitiehelft af met een 1-1 gelijkspel tegen VOW. De Nulanders zijn winterkampioen en willen de koppositie uiteraard niet meer uit handen geven. Trainer Marc van Delft: "We kunnen terugkijken op een geweldige eerste seizoenshelft. Twaalf gespeeld, tien gewonnen en twee keer gelijk. We mogen trots zijn op wat we tot nu toe hebben gepresteerd." Avesteyn hijgt de koploper in de nek. Het gat is vier punten, maar Avesteyn heeft een wedstrijd minder gespeeld. Volop spanning dus in de tweede competitiehelft.

VOW 
Met een vierde plek presteert VOW zeer goed. Trainer Jordy van Boxtel verlengde onlangs zijn contract, waardoor hij een zesde seizoen voor de groep staat. "VOW staat positief op de kaart. Daar wil ik graag ook volgend seizoen mijn steentje aan bijdragen", liet hij weten. Een titelkandidaat is VOW niet, maar de club kan wel meestrijden voor een ticket in de nacompetitie.

Boskant
De resultaten van Boskant zijn wisselvallig. Na een goede start volgde een mindere serie. De ploeg van trainer Sander Janssen staat momenteel zevende. Het gat met de bovenste ploegen is te groot en naar beneden hoeft Boskant ook niet te kijken. Goed meedraaien in een periode lijkt de enige reële doelstelling.

Vorstenbossche Boys
Voor Vorstenbossche Boys is het zaak om onderin niet in de problemen te komen. Trainer Dennis Meier heeft er vertrouwen in dat zijn jonge groep groeit. Zo won zijn ploeg eerder deze maand met 0-6 van OSC'45. "Het proces waarin we zitten, werd beloond. Het positiespel was erg goed en voorin werden mooie combinaties gemaakt waar we op hebben getraind. Ik kan natuurlijk van alles roepen en tekenen op een bord, maar op het veld moet het gebeuren. Een beter bewijs als dit is er niet. Deze uitslag geeft de jongens heel veel vertrouwen."

Stand vierde klasse F:
1. Nulandia 12-32
2. Avesteyn 11-28
3. Boxtel 11-25
4. VOW 12-22
5. Wilhelmina 12-21
6. SC Elshout 12-18
7. Boskant 11-16
8. WEC 12-16
9. Essche Boys 12-14
10. RKKSV 11-10
11. Vorstenbossche Boys 11-9
12. OSC'45 11-8
13. VCB 11-5
14. HHC'09 11-3

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant