Herpinia - SJO/SSA VESTA'19.
Herpinia - SJO/SSA VESTA'19.

Terugblik op eerste competitiehelft in vierde klasse E

Voetbal 371 keer gelezen

Nee, kampioen gaat een ploeg uit ons verspreidingsgebied niet worden in de vierde klasse F. Degraderen is echter wel een optie..

Ulysses promoveerde twee keer op rij, maar het zou zomaar kunnen dat het ook twee keer op rij degradeert. Na het zware jaar vorig jaar in de derde klasse, is het ook dit seizoen niet goed wat de Megenaren laten zien. Ulysses staat dertiende en heeft maar een punt voorsprong op Buren. Krijgt de ploeg van trainer Anne Duis het in de tweede competitiehelft op z'n heupen en ontstaat er weer 'Heuvelvrees' bij de tegenstanders?

SJO/SSA VESTA'19
Voetballend gezien is SJO/SSA VESTA'19 één van de beste ploegen van deze klasse. Wat is het dan jammer dat de fusieclub veel punten liet liggen in de beginfase van deze competitie. Een periodetitel is nu het doel van trainer Mark Strik en zijn selectie.

NLC'03
NLC'03 staat niet bekend als spectaculaire ploeg. De Lithenaren scoorden dertien keer dit seizoen en is daarmee de minst productieve ploeg van deze klasse. Ze kregen ook maar 16 goals tegen. Trainer René van der Putten wil in zijn laatste jaar als trainer van NLC'03 in de middenmoot eindigen. "Ik denk dat we vier punten te weinig hebben gepakt. Dan stonden we op de zevende plek. We horen ook thuis in de middenmoot."

Cito
Met veel nieuwe spelers werd Cito door velen gezien als een belangrijke titelkandidaat. De resultaten vallen echter tegen. De Ossenaren staan elfde en daarmee maar net boven 'de streep'. Voetballend gezien hebben de Ossenaren behoorlijk wat kwaliteit, maar het maken van doelpunten valt tegen. Slechts achttien keer werd er keer gescoord en gezien de vele kansen is dat erg weinig. Wat kan Cito in de tweede competitiehelft nog laten zien?

Herpinia
Herpinia draait redelijk anoniem mee in de vierde klasse E. De Herpenaren -die wel een ronde verder zijn in de beker- begonnen sterk aan de competitie, maar na een mindere fase staan ze nu op de zevende plek. Trainer Maarten Hendriks wil zich vestigen in de subtop.

Stand vierde klasse E:
1. RKTVC 12-27
2. Alem 10-22
3. SCR 12-21
4. GVV 12-20
5. Maliskamp 12-19
6. SJO/SSA VESTA'19 12-18
7. Herpinia 11-16
8. Jan van Arckel 12-16
9. Teisterbanders 10-14
10. Cito 11-14 
11. NLC'03 12-14
12. MEC'07 12-10
13. Ulysses 12-8
14. Buren 12-7

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant