Tennis.
Tennis.

Try-out Sport cursussen gaan vanaf januari weer van start

Sport 271 keer gelezen

OSS | Er starten vanaf deze maand weer nieuwe Try-out Sport cursussen. Een cursus bestaat uit minimaal 4 proeflessen bij een sportaanbieder en kost altijd 10 euro.

In samenwerking met vele sportaanbieders in de gemeente Oss organiseert het Sport Expertise Centrum (SEC) ook Try-out Sports cursussen in het voorjaar. En naarmate de weersvoorspellingen gedurende het seizoen steeds beter worden, worden echte outdoor sporten als raften, mountainbiken en scouting aangeboden. Daarnaast zijn er nieuwe sporten te vinden op de website van het Sport Expertise centrum. Zo zijn calisthenics en freerunnen toegevoegd aan het aanbod. Calisthenics is een kruising tussen fitness en turnen en wordt steeds populairder in de urban cultuur. Net als freerunnen, waarbij alle stadse voorwerpen kunnen worden omgetoverd tot obstakels. Naast deze nieuwe sporten kunnen kinderen ook kennismaken met veel andere sporten, zoals honkbal, tennis, korfbal en krav maga.

Meer informatie
Alle basisschoolleerlingen in de gemeente Oss ontvangen een folder waarin ze het aanbod nog eens terug kunnen vinden. Het aanbod staat op http://www.sport-expertise-centrum.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant