SIOL-voorzitter Rob Hoffmann naast de nieuwe hoofdtrainer Dinand van Haren.
SIOL-voorzitter Rob Hoffmann naast de nieuwe hoofdtrainer Dinand van Haren. Foto: SIOL

SIOL kiest voor 'JVC-legende' Dinand van Haren als nieuwe hoofdtrainer

Voetbal 1.283 keer gelezen

KATWIJK | Dinand van Haren wordt de nieuwe trainer van SIOL. De Nijmegenaar, jarenlang met veel succes actief als spits van JVC Cuijk, volgt bij 'buurman' SIOL Lucien Roeffen op, die na de zomer aan de slag gaat bij HBV. Van Haren is nu nog hoofdcoach bij Trekvogels.

Van Haren was tussen 1997 en 2005 één van de sterkhouders bij JVC, dat in die periode ook kampioen werd van de Hoofdklasse (het toen hoogste amateurniveau). Later werd hij jeugdtrainer en assistent-coach bij de Cuijkenaren voordat hij als hoofdtrainer aan de slag ging bij Blauw-Wit Nijmegen. Van Haren zit op dit moment voor het vierde opeenvolgende seizoen op de bank bij derdeklasser Trekvogels, eveneens uit Nijmegen.

Bijzonder tevreden
Voorzitter Rob Hoffmann geeft aan dat hij bijzonder tevreden is met het vastleggen van Dinand van Haaren als trainer van SIOL. "Hij past uitstekend bij het profiel dat we samen met ons Technisch Hart hadden opgesteld. We waren op zoek naar een trainer met ambitie waarmee we met SIOL een volgende stap kunnen zetten. Daarbij is het ook belangrijk dat de nieuwe trainer oog heeft voor het profiel van onze club, bekend is in het Cuijkse en met name ook aandacht zal gaan schenken aan de jeugd die er aan zit te komen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant