John van Geenen in overleg met één van zijn spelers.
John van Geenen in overleg met één van zijn spelers. Foto: DWSH'18

Hoofdtrainer John van Geenen blijft bij DWSH'18

Voetbal 865 keer gelezen

WILBERTOORD | John van Geenen blijft voorlopig werkzaam bij DWSH'18. De fusieclub maakte op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bekend dat er met de 55-jarige trainer overeenstemming bereikt is over een contractverlenging.

Volgens bestuurslid Mark Selten van DWSH'18 is bewust gekozen om de samenwerking te verlengen. "Natuurlijk was er de intentie van om met elkaar door te gaan. Vanuit het bestuur en na gesprekken met de spelersgroep werd snel duidelijk dat de sportieve prestaties en de sfeer goed zijn. Na de superstart van dit seizoen zien we ook de ontwikkeling van onze spelers. Gelukkig ziet John ook het potentieel zijn spelers en blijft hij in ieder geval nog een jaar. Door nu al vroegtijdig zekerheid te hebben over een langer verblijf van John bij DWSH'18 creëren we duidelijkheid voor iedereen. We weten heel goed dat het nog een lastig seizoen kan worden, maar wij spreken het vertrouwen uit in John en de spelers."
Van Geenen, oud-speler van NEC en TOP Oss, is sinds de zomer van 2019 werkzaam bij de fusieclub uit Wilbertoord en Sint Hubert. De coach uit Escharen volgde Marco Bennehey op, die terugkwam op zijn eerdere besluit om te verlengen. De blauw-zwarten staan momenteel zesde in de vijfde klasse F. De ploeg was tot vier wedstrijden voor de winterstop nog ongeslagen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant