Afbeelding

Nationale Voorleesdagen in Bibliotheken van gemeente Oss

Algemeen 198 keer gelezen

De Nationale Voorleesdagen vinden van woensdag 22 januari tot en met zaterdag 1 februari plaats. Dan wordt in het hele land extra aandacht besteed aan het belang van voorlezen. In de bibliotheken Oss, Berghem, Lith en Ravenstein worden diverse gratis activiteiten georganiseerd voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Tijdens de Nationale Voorleesdagen wordt in alle bibliotheken voorgelezen uit het Prentenboek van het Jaar: 'Moppereend', geschreven en getekend door Joyce Dunbar en Petr Horzcek. Daarnaast zal er ook aandacht zijn voor de andere prentenboeken uit de Prentenboeken Top 10.

Het Voorleesontbijt
Ontbijten en tegelijkertijd naar mooie verhalen luisteren, zingen en knutselen. In Oss (maximaal 30 kinderen) en Berghem vindt de activiteit plaats op zaterdag 25 januari van 10.00 tot 11.00 uur. In Ravenstein op 1 februari van 10.00 tot 11.00 uur en in Lith op woensdag 22 en donderdag 23 januari voor scholen en kinderdagverblijf. Aanmelden voor het Voorleesontbijt kan in alle bibliotheken vanaf maandag 6 januari. Meer informatie in de bibliotheekvestigingen en op http://www.bibliotheekoss.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant