Een optreden tijdens een eerder Winterfestijn.
Een optreden tijdens een eerder Winterfestijn.

Muzelinck Winterfestijn op zondag 19 januari

Algemeen 190 keer gelezen

OSS | Muzelinck aan de Raadhuislaan 18 in Oss houdt zondag 19 januari van 14.00 tot 17.00 uur het jaarlijkse Winterfestijn. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de balie van Muzelinck.

Er zijn optredens muziek en dans van leerlingen, familieleden én huisgenoten in een warme, winterse sfeer. Op de binnenplaats is er warme chocolademelk en glühwein verkrijgbaar en John Steenbergen zorgt voor gezelligheid met zijn accordeon.

Optredens
Er is een grote diversiteit aan optredens verdeeld over drie podia; het varieert van beginnende jonge leerlingen tot zeer ervaren musici. Huisgenoten I.Dance Academy en Brabant Talent verzorgen een gastoptreden.

Meer informatie
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de balie van Muzelinck. In de voorverkoop (tot en met 17 januari) kost een kaartje 3,50 euro per persoon. Op zondag kosten de kaartjes 4 euro per persoon. Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis.

Over Muzelinck
Muzelinck is hét centrum voor de Kunsten in de regio Maasland. Muzelinck zorgt voor kunsteducatie en -participatie, alles onder de noemer van de Kunst van Samen: samen spelen, ook tussen de verschillende disciplines muziek, beeldend, theater en dans. Kwaliteit staat voorop: hoogwaardige lessen door topdocenten, kennisoverdracht tussen onderwijs en amateurkunstinstellingen en aantrekkelijke evenementen in de stad Oss.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant